Voor elke voet het juiste product

Pedicurepraktijk Pes werkt met het merk Akileïne
Direct een afspraak inplannen?

Voor elke voet het juiste product

Pedicurepraktijk Pes werkt met het merk Akileïne, hét wereldmerk voor een complete voetverzorging.
Voetverzorgingsproducten van Akileïne leggen geen vetlaag op de huid en worden snel door de huid opgenomen. Ze zijn vrij van parabenen. Akileïne heeft verschillende productlijnen voor: vermoeide, verhitte voeten droge, vochtarme voeten, geïrriteerde voeten, voeten met eelt of kloven, zweetvoeten, risicovoeten en wintervoeten.

Daarnaast kunt u bij Pes terecht voor aankoop van diverse producten voor thuisgebruik. Tijdens uw voetbehandeling krijgt u productadvies, afgestemd op uw voeten. Dit advies is volledig vrijblijvend.

Afbeelding pedicure home top voetverzorging

Akileïne

De oorsprong van Akileïne ligt bij Laboratoria Asepta, deze werd opgericht in 1943, in het Prinsdom van Monaco. De formule van de eerste Akileïne crème werd door apothekers samengesteld voor de pijnlijke voeten van de croupiers van het casino te Monte Carlo. Akileïne is inmiddels één van de grootste wereldmerken van podologische producten. Voor elke voet een oplossing.
}

Behandeling boeken

Kies uw gewenste behandeling en doorloop de stappen om uw afspraak te plaatsen.

Voor het boeken van meerdere behandelingen achter elkaar heeft u de mogelijkheid om bij stap 3: ” Mandje” aanvullende behandelingen toe te voegen. Let hierbij op de datum en tijd van uw eerst geselecteerde behandeling.

Let op: Momenteel is er een tijdelijke stop op nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte is wordt deze melding verwijderd. Houd deze pagina dus goed in de gaten. Bestaande clïenten kunnen wel een afspraak inplannen.

Laden...