Over PES

Een warm welkom voor iedereen
Direct een afspraak inplannen?
Afbeelding pedicure home top voetverzorging

Pedicure PES

Pes is er voor jong en oud, met of zonder medische indicatie. Bij binnenkomst wacht u een comfortabele wachtruimte. De praktijk is ingericht met professioneel apparatuur die zorgt voor een aangename voetbehandeling. En voor iedere klant neemt Pes uitgebreid de tijd, zodat u in de comfortabele stoel met verwarming ontspannen plaatsneemt.

Kwaliteit voorop

Pedicurepraktijk Pes is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures ProCert. Rina Strating, die deze praktijk runt, is gediplomeerd medisch pedicure en houdt haar kennis up-to-date via cursussen, speciale pedicurecongressen en -beurzen en vakbladen over voetverzorging.
Hygiëne staat in deze praktijk erg hoog in het vaandel. Uiteraard bij elke pedicurebehandeling, maar Pes werkt bijvoorbeeld ook alleen met uw eigen nagellak of lak op naam die speciaal voor u wordt bewaard.

Waarom medisch pedicure

Een pedicure heeft een basisopleiding genoten. De medisch pedicure heeft daarnaast nog een gespecialiseerde opleiding gevolgd. Met dit erkend vakdiploma op zak kan een medisch pedicure complexere voet- en nagelproblemen behandelen en risicovoeten – zoals bij diabetes, reuma en ouderdom – signaleren, daarover adviseren en ze behandelen.
Een geregistreerd medisch pedicure als Pes behandelt voeten op basis van wetenschappelijk onderzoek en expertise volgens brancherichtlijnen. Uw voeten verdienen tenslotte de beste behandeling.

Breed advies

Pes werkt nauw samen met de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, RondOm Podotherapie en Hallux Podotherapie. Een doorverwijzing of advies binnen dat vakgebied is dus zo geregeld.

Afbeelding pedicure home top voetverzorging

PES: voor al uw voetvragen

  • Hoe kom ik van mijn zwemmerseczeem af?
  • Wat doe ik tegen wintertenen?
  • Wat zijn de beste tips bij zweetvoeten?
  • Hoe herken ik een schimmelnagel?

De antwoorden liggen niet altijd voor de hand. Soms werkt wassen met zeep juist averechts en de ene keer is warmte goed voor uw voeten terwijl bij een andere klacht open schoenen dragen weer beter is. Trakteer uzelf eens op een voetbehandeling bij Pes en u ontvangt gratis advies op maat.