Risicovoeten

Kwetsbare voeten vragen om een speciale behandeling
Direct een afspraak inplannen?

Voetverzorging bij diabetes

Diabetespatiënten lopen een groter risico op schimmelinfecties. Bovendien genezen wondjes aan de voet niet zo snel en functioneren de zenuwen minder goed. Het gevoel in de voeten kan doordoor verminderen of zelfs verdwijnen. Voeten van diabetici verdienen dus extra aandacht.

Voetverzorging bij reuma

Voeten van reumapatiënten zijn vaak kwetsbaar en extra gevoelig door ontstekingen, standveranderingen en gewrichtsslijtage. Mensen met reuma hebben vaker last van onder meer eelt en likdoorns. Omdat een reumatische voet erg gevoelig en pijnlijk is, dient een behandeling met de grootst mogelijke zorg te worden uitgevoerd.

Voetverzorging bij kanker

Wie een behandeling ondergaat ter bestrijding van kanker, kan te maken krijgen met allerlei bijwerkingen. Het kan bijvoorbeeld de nagels of huid van de voeten aantasten, of onder meer eeltvorming en infecties veroorzaken. Behandeling door een medisch pedicure kan veel verlichting geven en in sommige gevallen de klachten volledig verhelpen.

Behandeling van risicovoeten

Pedicurepraktijk Pes is gespecialiseerd in voetverzorging van diabetes- en reumapatiënten en biedt oncologische voetzorg. Daarnaast behandelt Pes nagel- en voetproblemen die zijn ontstaan door spasticiteit, verwaarlozing of ouderdom.

Advies

Naar wens ontvangt u ook advies voor de juiste schoenkeuze en de beste huidverzorgingsmiddelen in uw specifieke geval.

Zorgverzekeraar

Komt u in aanmerking voor een zorgvergoeding? Informeer bij uw zorgverzekeraar wat er binnen uw verzekering precies wordt vergoed. Kijk voor een snelle check op:

}

Behandeling boeken

Kies uw gewenste behandeling en doorloop de stappen om uw afspraak te plaatsen.

Voor het boeken van meerdere behandelingen achter elkaar heeft u de mogelijkheid om bij stap 3: ” Mandje” aanvullende behandelingen toe te voegen. Let hierbij op de datum en tijd van uw eerst geselecteerde behandeling.
Laden...