Met veel spanning afgelopen dinsdag ( 3 november ’20) gekeken en geluisterd naar de persconferentie. Dat er maatregelen genomen moeten worden genomen om het Coronavirus in te dammen of liever nog ‘op te lossen’ is wel duidelijk. Voor ons als contactberoep was het fijn te horen dat wij nog door mogen gaan. We zullen er ook alles aan doen om het voor u en voor ons zo veilig mogelijk te houden.

*Wij dragen een mondmasker, hebben plexiglas scherm hangen bij de behandelstoel en bij de balie. We nemen de 1,5 meter in acht, bij het verplaatsen in de praktijk. Wij desinfecteren zoals altijd al de instrumenten, de werktafel, de behandelstoel, pinautomaat, plexi schermen, deurklinken enzovoort. Verder ventileren wij veel en hebben een Brise-200 (luchtreiniger) die de gehele dag actief is.

*Wij vragen van u als klant: om de wachtruimte en praktijk te bezoeken met mondmasker, niet te vroeg voor uw afspraak te arriveren, uw handen te desinfecteren en temperatuur te meten bij binnenkomst. Uw afspraak te annuleren, wanneer u klachten heeft of iemand in uw gezin. Bij twijfel neem liever eerst contact met ons op.

Uw voeten laten verzorgen kan gelukkig nog steeds!

Uw voeten voor het voorjaar/zomer weer mooi, begint dan u nu voor de juiste voorbereiding.
Maak online een afspraak of bel: 06-24394235