In tegenstelling tot ons eerdere bericht van 15 maart, is er een wijziging!

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel als mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Het bestuur van de brancheorganisatie Provoet heeft het advies omtrent het coronavirus en de pedicurepraktijk bijgesteld, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart. Het advies luidt om met ingang van 16 maart de pedicurepraktijk te sluiten en alle ambulante werkzaamheden stop te zetten tot en met 6 april 2020.

Gisteren deden wij u nog berichten over de getroffen maatregelen en volgden wij de adviezen van het RIVM. We zien ons nu genoodzaakt om hier van af te wijken. Uiteraard geven wij ook gehoor aan deze nieuwe maatregelen. Pedicurepraktijk Pes zal dan ook sluiten tot waarschijnlijk 6 april 2020.

Vandaag zijn wij al van start gegaan met het bellen van de cli├źnten die al een afspraak hebben staan in de aankomende periode van 3 weken. Deze afspraken proberen wij in samen spraak met u te verplaatsen naar een later tijdstip in de agenda.

Mocht u vragen hebben u kunt ons altijd berichten via het contactformulier van de website of bel/app 06-24394235

Wij bedanken u alvast voor uw begrip & medewerking