Pedicurepraktijk Pes werkt met LCN Wilde-Pedique silver Plus voor verzorgde teennagels

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten. Waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen uitpakken!

LCN wilde-pedique silver plus is een professioneel concept waarbij beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Wat verstaan we onder “moderne teennagelcorrectie”?

Met dit product kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Het is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Pedicurepraktijk Pes zal, in functie van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, een zo natuurlijk mogelijke teint uitzoeken om de teennagelcorrectie te realiseren. Het product kan ook toegepast worden bij verkleurde teennagels door een kleurcorrectie uit te voeren.

Deze LCN Wilde-Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component ‘piroctone olamine’. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt. Ideaal dus ook voor een mycose nagel (kalknagel, schimmelnagel). Dit met het gebruik samen van het speciaal ontwikkelde mykosept tinctuur helpt om nagel te verbeteren. Het spreekt vanzelf dat de LCN wilde-pedique samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient het product regelmatig te worden bijgewerkt.

Wat ook erg leuk is van dit product, het kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy “French” is bijzonder geslaagd. Voor dit effect wordt LCN silver plus Pink gebruikt in combinatie met FM Pearl White aan de nagelrand.

Altijd en overal mooi verzorgde voeten. Laat de zomer maar komen…

Spreekt het u aan of wilt u voor aankomende tijd een mooie teennagel. Aarzel niet om informatie te vragen, bellen en of een afspraak via de website in te plannen.