Groen licht om weer van start te gaan

Blij om u te mogen melden dat we vanaf 11 mei weer open gaan. Klaar om uw voeten de vertrouwde verzorging weer te bieden. Het licht is weer groen om een afspraak in te boeken.  Natuurlijk als u gewend bent om online in te boeken kan dit, heel graag zelfs. Verder zal ik u bellen voor het plannen van een afspraak.
De agenda staat nu ook voor de vrijdag geopend. 

Graag nodigen wij u uit voor een afspraak, maar wel lettende op het volgende punten:
 

  1. Heeft u last van keelpijn, hoesten, niezen en/of verkoudheid?
  2. Heeft u last van benauwdheid of longontsteking?
  3. Heeft u koorts?
  4. Bent u in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft?
  5. Heeft u COVID-19 gehad en bent u korter dan 2 weken geleden genezen?
  6. Zijn er huisgenoten van u, met bovenstaande klachten?

Kunt op bovenstaande vragen met een volledige NEE beantwoorden dan kunnen we de afspraak door laten gaan. Is dit niet zo, dan hoor ik graag uw annulering liefst minstens 24 uur voor  de afspraak. 

Verder volg ik volledig  het protocol behandeling  praktijk COVID-19, hierbij gebruik ik meer producten dan voorheen en zal meer tijd gebruiken om alles voor en na de behandeling in orde te maken.
Ik probeer mij aan de tijd van de afspraak te houden, maar vergeef mij als het soms iets uitloopt in tijd van uw afspraak. Ik vraag u om plaats te nemen in de wachtruimte tot ik u kom halen.
Komt u samen met uw partner en/of iemand anders, dan is het helaas niet mogelijk om deze persoon samen in de praktijk te komen, deze persoon zal ik vragen om in de wachtruimte te wachten. Dit om de 1,5 meter in acht te houden.
In deze periode ligt er geen lectuur op de tafel, misschien fijn om iets voor u zelf mee te nemen.

In de praktijk vraag ik u om uw handen te desinfecteren en ook de 1,5 meter afstand te behouden. Ik zal bij binnenkomst mijn plaats nemen achter de balie, tot u uw plaats heeft genomen op de behandelstoel. De behandelstoel is ontdaan van de badstof stoelhoes en bij de stoel is een plexiglas scherm, net als bij de balie. Draagt u het liefst een mondkapje tijdens de behandeling, dit kan natuurlijk, deze mag u meenemen. Ook verkrijgbaar voor € 1,=.
De spray van de frais werkt minimaal, dit om de aerosolen die zich in de luchtomgeving kunnen verspreiden. De Brise-200 zal om de lucht kwaliteit goed te houden op volle toeren draaien.

Hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en kijk uit naar uw komst in de praktijk.